Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар за 2010 - инфо и заявки.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте каква е цената на тези каленари и мога ли да се включа или вече е късно?

Comment

• Няма много яснота по въпроса , но мисля че е късно.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Цената на календара е 16лв ... записването приключи преди две седмици.
        Все пак, понеже добри познати и приятели намериха в себе си повече съвест от някои колеги тук, и ми помогнаха - календари в повече ще има, макар да не знам точно колко от тях ще са за продажба.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• аз искам 2 ако има останали ./...

Comment

• Като стане готова от печат окончателната бройка ще кажа колко има за свободна продажба.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Като стане готова от печат окончателната бройка ще кажа колко има за свободна продажба.
              драсни ми отдолу на списъка 2 бройки

Comment

• Списъка е със хора, които са ПЛАТИЛИ.
                За останалите - каквото остане.
                По тоя въпрос няма друго решение.

Comment

Списъка е със хора, които са ПЛАТИЛИ.
                  За останалите - каквото остане.
                  По тоя въпрос няма друго решение.
                  е даде то и ние ша си платим ... ма малко късно виждаме темата
                  няма ли да има друг списък с чакащи :Р

Comment

• Календарите УТРЕ влизат за печат. Извинявам се на всички за забавянето от моя страна - надявам се в началото на другата седмица да ги взема и да започвам да ги разпращам.
                    Да ви напомня - очаквам да ми предложите варианти за изпращането на бройките за всеки град, за да си спестим взаимни усложнения. Предлагам формата да бъде нещо от рода на : "За град София - Венци (VFTI) ще получи бройките за bouncer, koolio, xxx, sss, и т.н." - а аз имам списък с платените бройки от всеки, така че в пакета ще приложа списък. Желателно е тази информация да я получавам на лични съобщения заедно със точен адрес, имена и телефон на човека, който ще получи пратката, като това да стане най-късно до вторник-сряда (10-ти Февруари).

Важно уточнение - за календара НЯМА ДА СЕ ДОПЛАЩА от ваша страна !!!
                    Успях да събера малко парички за да не скочи цената - за което не знам колко трябва да ме черпите

Comment

Важно уточнение - за календара НЯМА ДА СЕ ДОПЛАЩА от ваша страна !!!
                      Успях да събера малко парички за да не скочи цената - за което не знам колко трябва да ме черпите
                      От мен имаш поне 3 бири!
                      Преди в темата, Венци (VFTI) изрази желание да получи календарите за София, нека сподели, ако все още е навит.
                      Нямам нищо против да взема моите от него.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Ами аз ще съм за София. Поне писах на Алекс... Все пак ако някой изяви желание може да ме отмени

Иначе за получаване от мен трябва да се разбираме на ЛС.. Най-много се въртя в района на кв.Дианабад, Студ.град...Ако някой ми покрие малка част от транспортните разходи мога да ви ги карам и на място Ама за това ще се разбрем като дойде време
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

• Оти не се спретне една форумна среща за софията.Тамън ще понапием алекс.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                            Оти не се спретне една форумна среща за софията.Тамън ще понапием алекс.
                            Aз съм "ЗА".
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Абе и аз съм "ЗА", ма ще трябва някак да ме отвлечете от Майнатаун
                              Иначе за детайлите по изпращането - наистина на лични, както написах малко по-горе.

Comment

• Лесно ще те отвлечем ама как ще те завлечем обратно.............
                                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                                X